Visie en personeel van aannemer Wonink Bouw in regio Zwolle

Wonink Bouw, gevestigd in Vorchten (gemeente Heerde), verwezenlijkt al uw plannen op het gebied van nieuwbouw, verbouw en renovatie. Van eerste paal tot laatste dakpan: we begeleiden het bouwproces van a tot z.  

Ambachtelijk werk, moderne visie

Omdat we een vast team van medewerkers hebben, heeft u altijd hetzelfde aanspreekpunt. Bovendien hebben we de kennis in huis om alles zelfstandig te kunnen uitvoeren. Hierdoor houdt u goed het overzicht en komt u niet voor onaangename verrassingen van derden te staan.

Zo hebben we een eigen tekenaar en ontwerper in huis die alle ontwerpen compleet op maat maakt. Desgewenst kunt u natuurlijk gebruik maken van een externe architect. Ons personeel werkt op ambachtelijke wijze, maar met de kennis van de modernste materialen en gereedschappen. Onze bouw is altijd in ontwikkeling.      

Referenties

In ons bestaan hebben we vele bouwprojecten laten verrijzen voor particulieren en bedrijven, maar ook gemeentes en instanties kiezen voor ons als bouwpartner. Een vast team van vakmensen dat doelgericht te werk gaat bij uiteenlopende bouwprojecten: daar kunt u van op aan!