Onze faam zit 'm in de naam

Onze faam zit 'm in de naam

Onze faam zit 'm in de naam

Onze faam zit 'm in de naam

Onze faam zit 'm in de naam

Onze faam zit 'm in de naam

Onze faam zit 'm in de naam

Uw aannemer uit Vorchten, voor realisatie van nieuwbouw

Een eigen huis of bedrijfspand bouwt u niet zomaar. Vaak doet u het maar eens in uw leven en gaat het gepaard met een grote investering. U wilt dan op het daadwerkelijke bouwen kunnen vertrouwen. Kies daarom voor een ervaren bouwer.

Vraag een offerte aan

Wij realiseren uw droomhuis of bedrijfspand

Is uw groeiende bedrijf toe aan uitbreiding of kiest u voor een huis waar u nog zeker decennia woongenot aan wilt beleven?

Wonink Bouw heeft veel ervaring met de bouw van huizen, bijgebouwen, bedrijfspanden en stallen in de agrarische sector. In samenwerking met onderaannemers bouwen we het huis of bedrijfspand waar u altijd van hebt gedroomd.

Eerst inventariseren we met u alle wensen, waarna onze tekenaar een schetsontwerp maakt dat op maat wordt aangeleverd. Na uw goedkeuring starten we het bouwen, waarbij het vakmanschap van onze medewerkers voorop staat.

Uitgerust met de modernste gereedschappen en technieken realiseren we projecten waarvan u jarenlang zorgeloos kunt genieten. Natuurlijk hoort bij nieuwbouw ook isolatie. Hierbij kunt u kiezen uit verschillende soorten. 

Vraag een offerte aan

Vloerisolatie

Als u een nieuw huis of kantoor laat bouwen, denk dan direct aan vloerisolatie. Dit heeft namelijk een aantal fijne voordelen:

1. Bespaar op uw energierekening

Het is een van de belangrijkste redenen om voor isolatie van uw vloer te kiezen: u bespaart jaarlijks op stookkosten waardoor op den duur de prijs van vloerisolatie zichzelf terugverdient. Het is een slimme investering waarmee u binnen een aantal jaren uw geld terugziet.

2. Comfortabel wonen

Geen koude voeten, grote verschillen in temperatuur, schimmelproblemen of vocht in huis: vloerisolatie helpt u prettiger wonen.

3. Goed voor het milieu

U draagt bij aan een beter milieu omdat u niet zoveel hoeft te stoken. Hierdoor stoot u minder CO2 uit en gaat u onnodige vervuiling tegen.

Spouwisolatie

Als u last heeft van vocht op de buitenmuur, tocht of een te hoog energieverbruik, overweeg dan spouwisolatie. De kosten hiervan verdient u binnen 3 tot 5 jaar al terug. Welke isolatie het beste is, is afhankelijk van uw huis. Daarom komen wij bij u langs om u hierover te adviseren.

Dakisolatie

Warme lucht stijgt en daarom gaat veel warmte via het dak verloren. Met dakisolatie houdt u de warmte beter in huis waardoor u op stookkosten bespaart. Hoeveel het kost om het dak te isoleren, ligt aan de constructie van uw huis en de isolatie. Zowel een schuin als plat dak kunt u aan de binnen- en buitenkant isoleren.