Onze faam zit 'm in de naam

Onze faam zit 'm in de naam

Onze faam zit 'm in de naam

Onze faam zit 'm in de naam

Onze faam zit 'm in de naam

Onze faam zit 'm in de naam

Onze faam zit 'm in de naam

Uw bouwbedrijf uit Vorchten, voor vakkundige realisatie van ieder bouwproces 

Wonink Bouw, gevestigd in Vorchten (gemeente Heerde), verwezenlijkt al uw plannen op het gebied van nieuwbouw, verbouw en renovatie. Van eerste paal tot laatste dakpan: we begeleiden het bouwproces van a tot z.

Neem contact op

Ambachtelijk werk, moderne visie

Tijdens werkzaamheden aan uw huis, is het prettig niet steeds met andere werknemers te maken te hebben. Daarom werken wij met een vast team zodat u altijd hetzelfde aanspreekpunt heeft. We hebben alle kennis in huis om zelfstandig aan de slag te gaan met uw woning. Zo weten beide partijen ook precies wat er is afgesproken en kunt u, zonder onaangename verrassingen van derden, een prettige samenwerking aangaan om uw droomhuis te bouwen of renovaties
te verrichten aan uw huis.

Zo hebben we een eigen tekenaar en ontwerper in huis die alle ontwerpen compleet op maat maken. Desgewenst kunt u natuurlijk gebruikmaken van een externe architect. Ons personeel werkt op ambachtelijke wijze, maar met de kennis van de modernste materialen en gereedschappen. Onze bouw is altijd in ontwikkeling. Bovendien zijn wij gespecialiseerd in het na-isoleren van uw woning.

Vraag een offerte aan

Referenties: van particulieren tot gemeentes

In ons bestaan hebben we vele bouwprojecten laten verrijzen voor particulieren en bedrijven, maar ook gemeentes en instanties kiezen voor ons als bouwpartner. Een vast team van vakmensen dat doelgericht te werk gaat bij uiteenlopende bouwprojecten: daar kunt u van op aan!

Vraag een referentie aan