Onze faam zit 'm in de naam

Onze faam zit 'm in de naam

Onze faam zit 'm in de naam

Onze faam zit 'm in de naam

Onze faam zit 'm in de naam

Onze faam zit 'm in de naam

Onze faam zit 'm in de naam

Geen stress tijdens uw verbouwing dankzij hét bouwbedrijf uit Vorchten 

Ziet u die aanbouw al jaren voor zich of wilt u al tijden meer ruimte creëren met een dakkapel? Blijf niet langer dromen, maar laat Wonink Bouw komen. Wij verbouwen voor u, van fundering tot dak.

Maak een afspraak

Na verloop van tijd kan het zijn dat u een beetje uitgekeken raakt op het interieur van uw huis. Natuurlijk kunt u de woon- en slaapkamer altijd een likje verf geven, maar als u eens helemaal iets anders wilt, dan kunt u denken aan een cosmetische verbouwing. Zo wandelt u in een mum van tijd een gloednieuwe badkamer, toiletruimte of keuken in die bovendien helemaal aan uw wensen is aangepast. Het verbouwen van een woning is vaak een overwogen keuze. In het voortraject bespreken we dan ook zorgvuldig alle onderdelen van de verbouwing:

  • Gevelstenen
  • Dakpannen
  • Buitenkozijnen
  • Tegelwerk
  • Binnendeuren
  • Hang- en sluitwerk
Dankzij de samenstelling van ons bedrijf is er sprake van korte lijnen en heeft u snelle, duidelijke antwoorden op vragen. Planning en calculatie zitten dicht op elkaar zodat snel wijzigingen aangebracht kunnen worden. Oftewel: optimale betrokkenheid en flexibiliteit bij ieder bouwproject, groot of klein.
Afspraak voor verbouwing

Creeër meer ruimte in uw woning

Kunt u net wat meer ruimte gebruiken in uw huis of heeft u uw oog laten vallen op een mooie garage, tuinhuis of zijgevel, dan kunnen wij dit voor u waarmaken.

Wij kunnen dit werk op locatie doen, maar ook vanuit onze werkplaats. Het voordeel hiervan is dat negatieve elementen, zoals regen, de kwaliteit niet beïnvloeden, terwijl de doorlooptijd bij uw woning vermindert.

Vloerisolatie en spouwisolatie

Of u nu een geheel nieuw huis laat bouwen of uw huidige woning renoveert, het is altijd verstandig om na te denken over vloer- en spouwisolatie. Niet alleen zorgt dit voor prettiger wonen, u bespaart ook nog eens kosten op uw energierekening waardoor u milieubewuster woont.