Onze faam zit 'm in de naam

Onze faam zit 'm in de naam

Onze faam zit 'm in de naam

Onze faam zit 'm in de naam

Onze faam zit 'm in de naam

Onze faam zit 'm in de naam

Onze faam zit 'm in de naam

Uw aannemer uit Vorchten met eigen werkplaats

Of u nu op zoek bent naar nieuwe kozijnen of volledige dakkapellen en zijgevels: wij verzorgen de hele constructie vanuit het comfort van onze eigen werkplaats. De bouw zelf blijft traditioneel, terwijl u niet inlevert op kwaliteit en duurzaamheid. Doordat we over echte vakmensen beschikken, kunnen we aan uw specifieke wensen voldoen. In onze werkplaats gaan we geen uitdaging uit de weg. Wij maken onder meer:

  • Kozijnen
  • Ramen
  • Deuren
  • Trappen
  • Schouwen
  • Dakkapellen
  • Houten schuren en tuinhuisjes op maat
Maak een afspraak

Voordelen van prefab bouwwerk

Zou het niet heerlijk zijn als er aan uw huis wordt gewerkt zonder dat u al te lang om de bouwers en rommel heen hoeft te lopen? Dat kan! Vaak kunnen wij namelijk de constructie op traditionele wijze in elkaar zetten, maar doen we dit in onze eigen werkplaats. Hierna verplaatsen we het naar uw huis.

Een bijkomend voordeel hiervan is dat u niet inlevert op kwaliteit in het geval van elementen waar niemand invloed op heeft, zoals regen. Wij zetten de aanbouw sneller in elkaar, zodat u in uw huis ook minder lang last heeft van rommel en bouwers die de deur platlopen. We zorgen er nog steeds voor dat de constructie volgens uw wensen wordt gemaakt en dat het eindresultaat van hoge kwaliteit is, alleen doen we dit op deze manier iets sneller.

Bouwend Nederland

Wij werken graag met kwaliteit en daarom zijn wij aangesloten bij de ondernemingsorganisatie voor de bouw en infra, Bouwend Nederland. Het is met ongeveer 4300 bedrijven de grootste ondernemingsorganisatie in de bouw.